Daar zit muziek in!

Speel-aanbod

Ouder-kind lessen

Samen met je (klein)kind plezier maken met muziek in een groep.
Ontwikkelingsgerichte activiteiten met muziek als basis.

Aantal lessen binnen een cursus kan variëren van 6 tot 10.
Lesduur: 40-45 minuten

Kinderopvang

Ontwikkelingsgerichte activiteiten met muziek als basis, voor kleinere en grotere groepen bij een gastouder of in de kinderopvang. De opbouw en invulling van de les zorgt voor een hoge betrokkenheid van de kinderen. Geschikt voor horizontale (0-2, 2-4 jr) en verticale groepen (0-4 jr).

Lesduur:
Baby’s/dreumesen: 20-25 minuten
Peuters: 30-35 minuten

Lezen en Liedjes

Een voorleessessie waarin een prentenboek voor peuters centraal staat. Het verhaal wordt extra bekrachtigd door de toevoeging van muzikale elementen. Na het voorlezen gaat het muziekplezier nog even door in het thema van het verhaal met een verwerkingsactiviteit.

Duur: 30-45 minuten

Workshop

‘Spelen met Muziek’: een workshop waarin je je (meer) bewust wordt van jouw creatieve en muzikale mogelijkheden en hoe je deze actief kunt inzetten voor jouw werk en verbinding met kinderen van 0-4 jaar.
Laat mij je muzikaal inspireren en activeren! Bedoeld voor o.a. pedagogisch professionals in de kinderopvang, gastouders, voorleesconsulenten en studenten/studentgroepen van de MBO-opleiding Kinderopvang.

Duur: 1,5 – 2 uur

Muzikale inspiratie

Ben je op zoek naar muziek, liedjes, muzikaal spelmateriaal of spelideeën rondom een specifiek thema om zelf tot uitvoering te brengen?
Ik vind het een Fantastique uitdaging om je te voorzien van passende en gevarieerde inspiratie voor muziekplezier met de allerkleinsten (0-4 jaar)!

Neem contact met me op bij interesse in Muzikale inspiratie.

Muziekfeest

Een speciale gelegenheid waarbij je een leuke groepsactiviteit zoekt voor kleintjes (1-4 jaar)?
Ik maak het feestje graag compleet met een muzikale activiteit, opgebouwd zoals een les Muziek op Schoot.

Duur: 30-45 minuten (in overleg)
Minimaal 4 kinderen

Klinkt je dit als muziek in de oren?

Schrijf je dan in door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Ook als er vragen zijn kun je contact met me opnemen door het contactformulier in te vullen of me een berichtje te sturen via mijn socials.

Wat anderen zeggen:

“Ik wil je bedanken voor de
geweldige muzieklessen in Eindhoven.

Onze zoon Matthijs heeft zo intens genoten van de lessen. En zo gaaf dat ie uitgerekend in de lessen voor het eerst zelfstandig ging staan en ook nog eens zijn eerste stapjes zette. Voor ons een bewijs dat hij zich 100% op zijn gemak voelde en zo op ging in de muziek.”

“10 lessen om nooit te vergeten! Ik hoop dat we in de toekomst nogmaals aan kunnen sluiten bij jou.”

“Dankjewel!”

– Ouders van Matthijs –

“Je maakt het verhaal
nóg levendiger met muziek!”

Na het muzikaal voorlezen
in de Bibliotheek Waalre

“Zo bijzonder dat je de aandacht zó lang vast kon houden. Wat doe je dat toch leuk en goed!

Na muziekles in een baby/dreumesgroep
(kinderopvang)

– Pedagogisch professional –

 – “Het muziekmoment werd rustig opgebouwd waardoor elk kind in zijn/ haar eigen tempo kon komen kijken, afkijken of meteen deelnemen aan het moment. Elja zorgde voor een variatie aan muzikale activiteiten waardoor er voor elk kind iets of meerdere momenten tussen zaten welke de interesse wekten en het vertrouwen gaven om mee te doen. De kinderen krijgen de kans om te voelen, ervaren, bewegen en te luisteren.
Het muziekmoment werd ook weer rustig afgebouwd waardoor het voor alle kinderen een prettige muziekervaring was waarin de betrokkenheid hoog was.
Wij kijken er met een glimlach op terug.

– Kinderopvang ‘De Grabbelton – Geldrop’ –

Samenwerkingspartners