Over Elja en Muziek Fantastique

Mijn naam is Elja Smeets.
Oorspronkelijk afkomstig uit het westen van het land, in 2002 verhuisd naar Eindhoven en vanaf december 2021 woonachtig in Budel, samen met mijn man en drie kinderen.

Muziek vind ik mijn hele leven al fantastisch en is onmisbaar voor mij. Zingen doe ik graag. Voor alles is wel een passend liedje te bedenken.

Vanaf de leeftijd van 7 jaar was ik bezig met actieve muziekbeoefening. Eerst op de blokfluit en daarna op de klarinet bij een harmonievereniging.
Inmiddels ben ik ook wat vaardiger geworden op de ukelele.

Na de opleidingen Logopedie en Audiologie en tijdens mijn werk op deze gebieden raakte ik bijzonder geïnteresseerd in en enthousiast over de invloed van muziek op de ontwikkeling van jonge kinderen.
Een logisch gevolg was het volgen van de post-HBO-opleiding tot Muziek op Schoot docent.

Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien dat jonge kinderen van nature een interesse hebben voor muziek, in welke vorm dan ook.
Muziek op Schoot lessen komen tegemoet aan deze natuurlijke interesse en aan de totale ontwikkeling van het jonge kind. Mijn streven is om kinderen door middel van muzikale activiteiten spelenderwijs in verbinding te brengen met hun (groot)ouders en/of verzorgers én met de wereld om hen heen.
Het is voor mij elke keer weer een feestje om mijn creativiteit en enthousiasme de vrije loop te laten in het bedenken van de lessen door het combineren van muziek, liedjes en activiteiten.
Sinds september 2019 doe ik dit vanuit mijn onderneming Muziek Fantastique.

Benieuwd wat Muziek Fantastique te bieden heeft?
Klik hiernaast voor meer informatie over de Muziek op Schoot cursussen of over muziekaanbod in de kinderopvang.

close

Houd mij op de hoogte van komende cursussen en ander nieuws!